Esittely

Esittely

Hyvää Suomesta -merkin 20-vuotisen taipaleen kunniaksi päätimme laatia juhlamenun. Herkulliset raaka-aineet innoittivatkin tekemään niitä kolme – eri tilanteisiin, aikatauluun ja vaikeustasoon sovitellen. Yhteistä kaikille ovat pääraaka-aineet, jotka Facebook-fanimme ovat valinneet.

Menut on kehittänyt kokkimaajoukkueen jäsen Kristian Vuojärvi. Mukana testaamassa, kuvaamassa ja reseptitekstejä laatimassa ovat olleet kotitalousopettajaopiskelijat Niina Mayer ja Siiri-Maija Kulmala.

Haastamme sinut näillä menuilla tavoittelemaan yhtä korkeaa ruuan kotimaisuusastetta. Kaupoista löytyy tuhansia Hyvää Suomesta -merkittyjä herkkuja. Niistä löydät näihinkin menuihin toisen ja kolmannenkin kotimaisen raaka-aineen. 

Suomalaisen ruuan lähtökohta on oman luonnon ja maatilojen hienot raaka-aineet.
Ruokaa omasta maasta – herkuttele!