Ruokakutsut-podcast

Ruokakutsut-podcastissa toimittaja, podcastaaja Tiia Rantanen kutsuu vieraakseen tuttuja ruokaa rakastavia vaikuttajia. Ruokakutsut on puhetta ruuasta: kokkaamisesta, syömisestä, ruokavalinnoista, ravintoloista ja erityisesti hyvistä kotimaisista raaka-aineista.

Jakso 1. Enni Koistinen ja ruokauteliaisuus

Mikä on rapunhaistelumetodi ja mitä Enni Koistinen lukee öiden pimeinä tunteina? Tämä kaikki selviää Ruokakutsut-podcastin ensimmäisessä jaksossa, jossa Tiia Rantasen vieraana on graafikko, vaikuttaja ja Tuplakääk-podcastaaja Enni Koistinen.

Jakso 2. Hanna Hurtta ja ruokavalinnat

Keittelevätkö ruokavaikuttajat keittiöissään ihania siirappeja päivät pitkät? Entä mitä Hanna Hurtalla on aina jääkaapissaan? Ruokakutsut-podcastin toisessa jaksossa Tiia Rantasen vieraana on kokki, Hannan soppa-blogin bloggaaja ja ruokavaikuttaja Hanna Hurtta.

Jakso 3. Jonna Luukko ja arkiruoan ihanuus

Jonna Luukon Jonnamaista-blogi on täynnä ihania arkireseptejä, mutta parmesaanikanan tekemisessä Jonnalla on hiukan erikoisemmat keinot käytössään… Bloggaaja, vaikuttaja Jonna Luukko juttelee Ruokakutsut-podcastin kolmannessa osassa Tiia Rantasen kanssa muun muassa parhaista arkiruokanikseistään.

Jakso 4. Jaakko Luomanen ja ravintolakulttuuri

Jaakko Luomanen eli Lieminen on paitsi muusikko myös ravintoloitsija. Ruokakutsujen neljännessä jaksossa Tiia Rantanen juttelee Jaakon kanssa muun muassa siitä, miten ravintoloissa otetaan raaka-aineiden alkuperä huomioon, miten muusikosta tuli ravintoloitsija ja mitenkäs sinne Palacen keittiöön pääsikään kokkailemaan..?

Jakso 5. Suomalaisen ruoan päivä

Tiia Rantanen saa Suomalaisen ruoan päivän kunniaksi seurakseen Hanna Hurtan, Enni Koistisen ja Jaakko Luomasen. Ruokakutsut-podcastin ensimmäisen kauden karonkkaa vietetään Teresa Välimäen ruokapöydässä ja ruoan äärellä jutellaan raaka-aineista, lempiresepteistä ja suomalaisesta ruoasta. Mikä mahtaa olla Ennin suosikkiraaka-aine syksyllä ja keitä kaikkia vieraat kutsuisivat illallisille, jos saisivat valita kenet tahansa?

 

Ruokakutsut on Ruokatiedon ja Hyvää Suomesta -merkin tuottama ohjelma, ja osa 4.syyskuuta vietettävää Suomalaisen ruoan päivää. Ruokakutsuja sponsoroivat Atria, Apetit, Elovena, Hk, Kesko, Lidl, MTK, SLC, S-market ja Valio. Löydät podcastin myös suosituimmilta podcast-alustoilta (esim. Spotify). 

I samarbete med